Tupperware Folder

ACTIES & CADEUAS

DANK U WEL CADEAU

Bestelling vanaf € 250,-

Bij een wekelijkse bestelling van minimaal € 250 kom je in aanmerking voor de Dank U Wel Cadeau. Elke maandfolder heeft een Dank U Wel cadeau en verschilt per folder. Of je krijgt een product als cadeau of je mag een product uit de catalogus uitzoeken waar je 50% korting op krijgt. De 50% actie is alleen geldig op producten uit de catalogus dus niet op een maandfolder of week folder aanbieding.

 

Bestelling vanaf € 350,-

Heb je een bestelling van minimaal € 350 dan kom je in aanmerking voor een extra cadeau, naast het cadeau van je 1e volume, namelijk de € 250-. In de folder kun je zien wat het cadeau is. Ook hier verschilt het per folder. Of je krijgt een product als cadeau of je mag een product uit de catalogus uitzoeken waar je 50% korting op krijgt. De 50% actie is alleen geldig op producten uit de catalogus dus niet op een maandfolder of week folder aanbieding.

 

Tupperware Maandfolder December 6

Bestelling vanaf € 500,-

Heb je een bestelling van minimaal € 500 dan kom je in aanmerking voor een extra cadeau, naast het cadeau van je 1e + 2e volume, namelijk de € 250 en € 350. In de folder kun je zien wat het cadeau is. Ook hier verschilt het per folder. Of je krijgt een product als cadeau of je mag een product uit de catalogus uitzoeken waar je 50% korting op krijgt. De 50% actie is alleen geldig op producten uit de catalogus dus niet op een maandfolder of week folder aanbieding.

 

Bestelling vanaf € 700,-

Heb je een bestelling van minimaal € 700 dan kom je in aanmerking voor een extra cadeau, naast het cadeau van je 1e, 2e en 3e volume, namelijk de € 250, € 350 en € 500. In de folder kun je zien wat het cadeau is. Ook hier verschilt het per folder. Of je krijgt een product als cadeau of je mag een product uit de catalogus uitzoeken waar je 50% korting op krijgt. De 50% actie is alleen geldig op producten uit de catalogus dus niet op een maandfolder of week folder aanbieding.

 

Tupperware speciale aanbiedingen

Party High Light & Party Star

TUPPERWARE catalogus

Bekijk nu online de nieuwste catalogus van Tupperware Duitsland. Er zijn weer hele leuke producten samengesteld in leuke kleurtjes. Bestellen kan via de webshop, de meeste producten staan op de webshop. Staat er een product niet bij, stuur ons dan een mailtje info@tupperwarefolder.nl.

Tupperware elke zondag bestelling

Elke zondag stuur ik mijn bestelling door naar Tupperware Duitsland. Dus mocht je iets van de maandelijkse folder willen bestellen dan kun je dat voor zondag via d webshop doen. Voordeel hiervan is dat de bestelling dan in die week verwerkt wordt en een later opgestuurd wordt. Heb de zondag gemist en je bestelling door te geven, dan kun uiteraard ook op een andere dag van de week je bestelling doorgeven. Je bestelling wordt dan die zondag erop geplaatst en 1 week later opgestuurd.