Tupperware CheeSmart

Tupperware CheeSmart om je kaas in te bewaren


De Tupperware CheeSmart met de CondensControl CheeSmart is een revolutionaire doos waarmee je makkelijk kaas kunt bewaren in de koelkast. Condens en geur worden tot een minimum herleid dankzij het CondensControl-systeem en je voedingswaren blijven langer vers.

Dankzij de nieuwe CondensControl CheeSmart stolp hoef je je geen zorgen meer te maken over mogelijke condens in jouw kaasstolp wanneer je deze in de koelkast bewaart. Het CondensControl-systeem waarvoor Tupperware een patent heeft aangevraagd, bestrijdt condens. Kaas houdt heel lang of het nu een zachte kaas is zoals Brie of zelfs een harde kaas zoals Cheddar, Gruyère of Gouda.

Wanneer er zich condens vormt in de stolp neem het CondensControl rooster het vocht op en laat het vocht door naar buiten. Het deksel sluit heel nauwkeurig op de schaal aan zodat de CondensControl functie optimaal werkt en er geen vervelende geurtjes vrijkomen in de koelkast en omgekeerd geen geurtjes uit de koelkast zich vermengen met de kaas.

De onderkant kan worden omgedraaid om te serveren en heeft grote hoeken om vast te houden. Het deksel past op beide kanten – gebruik de holle kant voor meer ruimte. De stolp is zo elegant dat hij niet alleen kan worden gebruikt voor het bewaren en vers houden maar ook om te serveren. Het deksel is tevens uitgerust met elegante venstertjes zodat de inhoud zichtbaar is.

Tupperware CheeSmart in verschillende formaten

De Tupperware CheeSmart is te verkrijgen in verschillende formaten. Ben je met een klein gezin of alleen dan kun je de Tupperware CheeSmart mini heel goed gebruiken, dit is de kleinste formaat van de CheeSmart serie.

Als je met iets meer personen bent dan kun je de Tupperware CheeSmart vierkant heel goed gebruiken. Daarna komt de Tupperware CheeSmart Langwerpig waarin je verschillende soorten kaas in kunt bewaren. Je kunt hierin hele blokken kaas in kwijt en is daarom ook de grootste formaat van de Tupperware CheeSmart serie.

Dan blijft er nog een CheeSmart Langwerpig laag over waarin je plakjes klaas in kunt bewaren. Deze formaat is ideaal voor als je 1KG of 500gr. plakjes kaas heb gekocht en niet in de verpakking wilt laten waarin je het hebt gekocht. Bewaar je kaas langer en verser in deze Tupperware CheeSmart Langwerpig laag.

Gebruiksaanwijzing & Tips van de Tupperware CheeSmart

Om de Tupperware CheeSmart goed en lang te kunnen gebruiken is het erg belangrijk om te weten hoe je het product moet gebruiken en onderhouden. Wij leggen je graag uit wat belangrijk is voor deze Tupperware CheeSmart.

Tupperware CheeSmart gebruik en Onderhoud

  • Om de Tupperware CheeSmart uit de koelkast te halen is het handig om de schaal vast te houden bij de grote hoeken aan beide kanten. Als je de schaal maar aan één kant zou vastpakken kan de schaal door het gewicht van de kaas kantelen.
  • Het deksel afnemen gaat eenvoudig door de lipjes aan de uiteinden vast te pakken die iets over de schaal vallen.
  • Het deksel en de schaal zijn makkelijk schoon te maken en zijn vaatwasmachinebestendig (exclusief het CondensControl rooster).
  • Het CondensControl moet voorzichtig worden losgemaakt en afzonderlijk met de hand worden gewassen om het zo lang mogelijk in optimale staat te houden, daarna grondig drogen.
  • Dankzij de uitsparing in het deksel kan het rooster worden verwijderd om het met de hand af te wassen. Gewoon terug op zijn plaats klikken na het schoonmaken. Zorg ervoor dat het overal goed aansluit voor een optimaal resultaat.
  • Het is af te raden andere dozen boven op de CheeSmart te stapelen omdat dit het rooster zou kunnen beschadigen of de werking van het CondensControl systeem zou kunnen belemmeren door het rooster te blokkeren.
  • Het CondensControl rooster kan beschadigd raken door het gebruik van scherpe voorwerpen.