Retourneren

Alles over ons retourbeleid

Wil je iets retourneren? Heb je een aankoop gedaan en ben je toch niet tevreden over je product. Of wil je je product ruilen, dan is dat altijd mogelijk. Hierbij de voorwaarden en afspraken die gelden voor een retourzending, wat ook wel zichttermijn wordt genoemd.

 

 1. Een retourzending dient eerst aangevraagd te worden via de mail. Stuur ons een mail (info@tupperwarefolder) met al je gegevens en product(en) die terug wil retourneren.
 2. Je kunt het artikel retourneren of ruilen tot 7 dagen ná ontvangst van je bestelling.
 3. Je dient de producten ongebruikt en op dezelfde manier zoals je het hebt ontvangen (originele verpakking) in te pakken.
 4. Bij een gedeeltelijke retourzending komt de verzendkosten te vervallen en vindt daarop geen restitutie plaats.
 5. Wij adviseren het pakket te versturen met ‘PostNL handtekening voor ontvangst’, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer. De prijsindicatie van deze retourzending is ongeveer €7,-.
 6. De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Tupperware Folder niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van de retour gestuurde artikelen.
 7. Voor elke retourzending wordt er een vast bedrag van €5,- aan administratie kosten berekend. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het restitutiebedrag.

 

BELANGRIJK: Het artikel mag niet zijn gebruikt. Als het geretourneerde artikel gebruikt of beschadigd is, dan behoudt Tupperware Folder het recht om kosten voor de waardevermindering in rekening te brengen. Komt het pakketje helemaal niet aan of is deze zoekgeraakt omdat je het pakketje zonder Track en Trace code heb verstuurd, dan behoudt Tupperware Folder het recht om het volledige betaalde bedrag niet te restitueren.

Producten ruilen

 • Voor ruilen geldt dezelfde procedure als retourneren (zie bovenstaande voorwaarden).
 • Wil je een product ruilen en heb je het product al teruggestuurd, dan sturen wij je een mail voor een nieuwe bestelling. Omdat je het product wilt ruilen hoef je uiteraard niet het product nog een keer te betalen. De verzendkosten dien je echter wel te betalen.

Retourzending ontvangen

 • Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 7 dagen.

Terugbetaling

 • De terugbetaling vindt plaats op het moment dat wij de retourzending hebben ontvangen.
 • Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen en hebben beoordeeld zal de terugbetaling binnen 30 dagen plaatsvinden.
 • Bij een gedeeltelijke retourzending vindt er voor de verzendkosten geen restitutie. En onvang je dus alleen restitutie op de producten die je retourneert.
 • Bij een volledige retourzending ontvang je het volledige orderbedrag minus administratiekosten van €5,- per retourzending en zal op dezelfde manier teruggestort worden waarop je betaald hebt.