Tupperware bestellen

aanbiedingen en acties

TUPPERWARE BESTELLEN

Tupperware bestellen dat kan nu online, je hoeft zoals vroeger niet meer een party of workshop te organiseren bij je thuis om Tupperware te kunnen kopen. Via deze Webshop kun je al je Tupperware bestellen wat je maar wilt.

Tupperware bestellen

TUPPERWARE bestellen met korting

Tupperware bestellen met korting hoe fijn is dat? Bij ons kun je Tupperware met korting in de aanbieding kopen. Bestellen gaat namelijk heel makkelijk, je kunt via onze webshop uit de catalogus bestellen of met korting uit de maandfolder of weekfolder. Kies het product wat je graag wilt hebben en reken gelijk af via de webshop. Je kunt op verschillende manieren via de webshop betalen. Wil je alles weten over hoe je kunt betalen, ga dan naar betalen.

BESTELLEN via de folder

Ben je niet bekent met Tupperware dan leg ik graag even uit hoe alles precies werkt. Maandelijks komt er namelijk een Folder met aanbiedingen uit. Alle Tupperware kun je bestellen die in deze folder staan. Je bent niet verplicht om alles of een hele serie te kopen. J kunt zelf bepalen wat je interessant vind om aan te schaffen.

In elke maandfolder kun je een speciale product voor een klein bedrag kopen en dat heet de Party Star. Om de Party Star te kunnen aanschaffen moet je wel minimaal 1 product uit de folder of catalogus bestellen. Op de folder kun je altijd lezen wat de voorwaarden zijn van de speciale aanbiedingen, zoals de Party Star, Party High Light of Afspraakmaker.

Naast de maandfolder kun je ook Tupperware bestellen uit de wekelijkse aanbiedingen. De weekaanbiedingen gelden vaak 1 of 2 weken. Houdt deze website daarom goed in de gaten, zodat je de weekaanbiedingen niet hoeft te missen.

Tupperware liefhebber

Bekijk en bestel via de maandfolder aanbiedingen of weekaanbiedingen. Als je een Tupperware liefhebber bent dan weet je dat er maandelijkse aanbiedingen zijn die je uit de folder kunt bestellen. Sinds kort werkt Tupperware Duitsland ook met weekaanbiedingen die 1 of 2 weken gelden. Als je de folders heb bekeken dan kun je via de webshop de producten aanschaffen. Zoals elke webshop kun je gelijk afrekenen en ontvang je een bevestiging van je bestelling via de mail.

Meerdere bestellingen

Het kan zijn dat je meerdere bestelling plaatst maar 1x geleverd wilt hebben zodat je ook maar 1x verzenden betaald. Bij het afrekenen krijg je een optie te zien "2e bestelling". 2e Bestelling wilt zeggen dat je al een 1e bestelling heb geplaatst en je bij jouw 1e bestelling al de verzendkosten heb betaald. Je hoeft bij deze bestelling dus geen verzendkosten meer te betalen.

LET OP! jouw adresgegevens moet wel hetzelfde zijn als van je 1e bestelling.

LEVERTIJD

Bij Tupperware folder kun je alleen maar aanbiedingen of vanuit de catalogus van Tupperware Duitsland bestellen. Omdat we alle bestellingen wekelijks plaatsen hebben we de producten niet op voorraad, daarom bedraagt de levertijd tussen de 4 á 5 weken, vanaf het moment dat je je bestelling via de webshop heb geplaatst. Zodra jouw bestelling binnen is, zullen we jou een mail sturen zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

TUPPERWARE catalogus

Bekijk nu online de nieuwste catalogus van Tupperware Duitsland. Er zijn weer hele leuke producten samengesteld in leuke kleurtjes. Bestellen kan via de webshop, de meeste producten staan op de webshop. Staat er een product niet bij, stuur ons dan een mailtje info@tupperwarefolder.nl.

Tupperware elke zondag bestelling

Elke zondag stuur ik mijn bestelling door naar Tupperware Duitsland. Dus mocht je iets van de maandelijkse folder willen bestellen dan kun je dat voor zondag via d webshop doen. Voordeel hiervan is dat de bestelling dan in die week verwerkt wordt en een later opgestuurd wordt. Heb de zondag gemist en je bestelling door te geven, dan kun uiteraard ook op een andere dag van de week je bestelling doorgeven. Je bestelling wordt dan die zondag erop geplaatst en 1 week later opgestuurd.